Брошури за ХИВ https://checkpointsofia.info/2019/12/11/%d0%b1%d1%80%d0%be%d1%88%d1%83%d1%80%d0%b0-%d1%81-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0%b0-%d1%85%d0%be%d1%80%d0%b0-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%b5%d1%89%d0%b8-%d1%81/ Антиретровирусни медикаменти за ХИВ (брошура, 2019 г.) Ваксинирането при ХИВ-серопозитивни деца и […]