Цена
30.00 лв.
Анна Любенова е психолог, който има опит в работата с ЛГБТИ хора, както и с хора с различен житейски опит и затруднения. Предоставя консултации по отношение на затрудненията в детска и юношеска възраст в контекста на семейната система, както и консултации, свързани с хипохондрични прояви, тревожност и тревожни състояния, паник атаки, социална фобия и др.
Анна Любенова има опит в работата с хора, които страдат от депресия или са с депресивни симптоми – тъга, апатия, понижено настроение, както и с трудности в преодоляването на раздяла и загуба.
С Анна Любенова предоставя консултиране и по отношение на стресови реакции, състояния след травматични събития и преживяно насилие, както и при отчаяние, усещане за липса на смисъл, екзистенциални кризи.
CheckPoint София предоставя възможност за психологическо консултиране и емоционална подкрепа за всеки, който има трудности от емоционално естество.
Консултациите са предназначени за всеки, който има тревожност, притеснения, хипохондрични прояви, депресивна симптоматика или има необходимост да обсъди със специалист трудности, които не могат да бъдат споделени с близки.
Ако се чувстате:
· объркани,
· напрегнати,
· тревожни,
· депресивни,
· в трудна житейска ситуация,
· обвързани в проблемни взаимоотношения
· или в друго състояние, които ви притеснява…
Консултациите с психолога се заплащат.