За нас

Ние сме специалисти, ангажирани с достъпното изследване и консултиране за ХИВ и други сексуално предавани инфекции. Повече от 20 години нашият Център за сексуално здраве предоставя безплатно и анонимно тестване за ХИВ.

Центърът за сексуално здраве е създаден от сдружение „Здраве без граници”, наследник на мисията на „Лекари без граници” и близо 20 години инвестира в здравето на хиляди българи.

От 2018 година Центърът за сексуално здраве променя своето име и се преобразува в CheckPoint София. Медицински центрове с подобно име съществуват в цяла Европа и са място за открит диалог, консултиране и подкрепа на всеки представител на МСМ общността, който има въпроси, свързани със своя ХИВ статус.

В CheckPoint София ние надграждаме този модел, като разширяваме предлаганите услуги и добавяме и различни тестове , манипулации и консултации, свързани със сексуалното здраве. Резултатите от изследванията, както и назначените от лекар рецепти, могат да проследят и чрез онлайн системата за резултати на центъра.

Всеки загрижен за своето здраве е добре дошъл при нас без оглед на сексуалната ориентация, половата идентичност и възрастта.

CheckPoint София е защитена среда, в която може спокойно да споделяте интимни детайли от своя живот, без да се страхувате, че някой ще Ви осъди. Дискретността и спазването на конфиденциалност са гарантирани.

Ние предоставяме също психологическа и емоционална подкрепа, както и допълнително съдействие в случаите на положителен резултат за ХИВ, хепатит или сифилис.

Услугите в CheckPoint София се предоставят от  лечебно заведение „CheckPoint – АИПЗГ Елена Биринджиева“ ЕООД, УИН: 2203151001.

От 1 март 2021 г. „CheckPoint – АИПЗГ Елена Биринджиева“ ЕООД въведе ценоразпис на предоставяните от центъра тестове , манипулации и консултации,


Мисия

Екип

Галерия